na vrh

O namaKo smo mi?

 

Agencija DATAHUB je IT startap pokrenut u Smederevu sredinom 2020. godine. Za veoma kratko vreme DATAHUB je stekao veliki broj klijenata, kao i reputaciju pozdanog digitalnog partnera. Naš stručni tim sastoji se od iskusnih profesionalaca, eksperata u svojoj oblasti koje angažujemo u svojstvu konsultanata prema ciljevima i potrebama IT projekata. Agenciju je osnovao i vodi Nikola Radivojević, dipl. inž. sa više od 25 godina iskustva u primeni i korišćenju informaciono komunikacionih tehnologija.

 

Reč direktora

 

DATAHUB  je nastao sa idejom da bude nosilac inovacija u oblasti pružanja IT usluga. Posvećenost kvalitetu i poštovanje zadatih vremenskih i budžetskih ciljeva čine naš osnovni poslovni okvir. Maksimalno smo posvećeni zahtevima klijenata, a naše trajno opredeljenje je konstantna i kvalitetna komunikacija sa partnerima, kao i pravovremena i odgovarajuća podrška za pružene usluge. Potencijalnim klijentima poručujem da isprobaju naš pristup. Kada drugi ne mogu, ne žele ili neznaju pozovite DATAHUB.

 

Šta radimo?

 

Naša pretežna delatnost je obrada podataka, obezbeđenje hosting infrastrukture i IT konsalting. Pored toga se bavimo razvojem softvera i u ponudi imamo kompletna rešenja za paušalce, preduzeća, lekarske ordinacije, biblioteke i agencije za bezbednost i zaštitu na radu. Ako ne pripadate ni jednoj kategoriji napravićemo softver prema vašim potrebama. Možemo da projektujemo bazu podataka, da napravimo internet prezentaciju vaše firme ili da optimizujemo i modernizujemo postojeću. Izveštaji koje pravimo uz našu ekspertizu postaju moćan alat za donošenje dobrih poslovnih odluka.